Brainfood

Bij TIGRA Leeuwarden kun je ook terecht voor persoonlijk advies over Brainfood. Op deze manier kun je bewust investeren in je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Je leest steeds vaker over Brainfood, maar wat is het eigenlijk en hoe kun je het in je eigen eetgewoontes toepassen.

Onze benadering van Brainfood richt zich op het bieden van advies over voedingsmiddelen die specifiek zijn ontworpen om de gezondheid van zowel je hersenen als je lichaam te ondersteunen. Ontdek hoe deze krachtige bron van voedingsstoffen een positieve invloed kan hebben op jou.

Het effect op je geestelijke gezondheid

Cognitieve verbeteringen: Brainfood verrijkt met voedingsstoffen zoals omega-3-vetzuren en antioxidanten, stimuleert cognitieve functies zoals geheugen, concentratie en mentale helderheid.

Stemmingsregulatie: De juiste voeding kan ook invloed hebben op onze stemming. Het zorgt voor een balans in stemmingsschommelingen en het verminderen van symptomen van depressie en angst.

Stressvermindering: Voedingsmiddelen met magnesium en B-vitamines dragen bij aan het verminderen van stress en angst, waardoor je je meer ontspannen en evenwichtiger kunt voelen.

Lichamelijke Gezondheid

Ontstekingsremmend: Brainfood, met name voedingsmiddelen rijk aan omega-3-vetzuren, biedt ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam, gerelateerd aan diverse gezondheidsproblemen zoals chronische pijn en ziekten.

Energie en vitaliteit: Een evenwichtig dieet met de juiste eiwitten en complexe koolhydraten, zorgt voor een stabiele energievoorziening gedurende de dag, waardoor vermoeidheid wordt verminderd.

Algeheel welzijn: Regelmatig consumeren van Brainfood draagt bij aan een algemeen gevoel van welzijn en vitaliteit. Het ondersteunt de gezondheid van het hart, de bloedvaten en het immuunsysteem.

Brainfood is de sleutel tot optimale gezondheid, niet alleen voor je hersenen maar ook voor je geestelijke en lichamelijke welzijn. Maak bewuste keuzes en streef naar een gezonder, vitaler leven. Bij TIGRA Leeuwarden geloven we in de kracht van voeding om jou te helpen je beste zelf te zijn.

 

Voor wie is deze Brainfood kennis zeer geschikt?

  • Mensen met Post COVID
  • Mensen met een burn out
  • Mensen met Hersenletsel na een ongeval
  • Mensen met een overprikkeld brein, door stress op het werk of als je alle ballen in de lucht wilt houden in een gezin, maar dit niet lukt.

Vergoeding Brainfood traject

De consulten voor het Brainfood advies worden door de meeste aanvullende zorgverzekeringen tot een maximum van € 250,- per jaar vergoed. Check voorafgaand aan je afspraak met onze voedingsconsulent wat voor jou van toepassing is. Via de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland kun je kijken welke vergoeding voor jou van toepassing is. Geef dit door tijdens je intake. Wanneer maak jij die stap om bewuster te gaan leven? Kom snel in contact met één van onze ervaren leefstijlcoaches.

Brainfood in combinatie met sporten

Je kunt het Brainfood advies ook combineren met sporten bij TIGRA Leeuwarden. We hebben een mooie trainingszaal, waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. De zaal is professioneel ingericht, we werken met kleine groepen. Wil je meer bewegen, maar dan wel op je eigen manier? Laat je adviseren door één van onze experts uit ons team en meld je aan voor het sporten bij TIGRA Leeuwarden. Onze voedingsconsulente vertelt je graag wat de mogelijkheden bij TIGRA Leeuwarden zijn.

Bekijk het fitnessrooster en de tarieven voor het sporten bij TIGRA Leeuwarden.

Meer weten over het Brainfood advies?

Vul direct het contactformulier in. Heb je een vraag? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@tigra-leeuwarden.nl (vermeld ook je naam en telefoonnummer) of bel direct voor een intake afspraak met 058 2800 777.

De algemene voorwaarden van TIGRA Leeuwarden vind je via deze link: Algemene voorwaarden TIGRA Leefstijl & Training

Brainfood traject bij TIGRA Leeuwarden volgen?
Contact