Fitness

Bij TIGRA Leeuwarden kun je onder begeleiding sporten, maar ook preventief aan je vitaliteit of gezondheid werken. Medische expertise in combinatie met fitness is onze meerwaarde voor jou!

Ook als je een (chronische)aandoening of andere gezondheidsproblemen hebt, kun je bij TIGRA Leeuwarden sporten.

Wil je bij ons komen trainen, maar wil je eerst behandeld worden door een fysiotherapeut vanwege klachten en/of pijn bij het bewegen? Maak nu een afspraak.

Onze fysiotherapeuten en fitnesstrainers werken nauw samen. Wij zorgen ervoor dat jij tijdens je fitnesstraining de juiste oefeningen krijgt aangereikt en op een verantwoorde manier werkt aan je gezondheid. Dat is een enorm voordeel voor jou! Er is vaak ook een fysiotherapeut in de trainingszaal.

Fitness bij TIGRA Leeuwarden

Je wordt begeleid door leefstijlcoaches van TIGRA Leeuwarden, zij zijn gespecialiseerd om jou op een professionele en individuele wijze te begeleiden en je te helpen bij het verbeteren van je leefstijl.

Diverse vormen van training zijn onder begeleiding mogelijk zoals: personal training, fitnesstraining, buiten training in het Abbingapark in Leeuwarden en Pilates. Of volg een proefles Yoga en meld je aan.

Wij hebben een ruime frisse trainingszaal met een groot aanbod aan fitnessapparaten, klein oefenmateriaal, ruimte voor grondoefeningen en andere functionele oefenvormen. Kom je binnenkort een proefles volgen? Er is een relaxte sfeer, iedereen werkt op zijn eigen manier aan zijn of haar fitheid. Doe je mee? Na een training voel je je weer lekker in je vel!

Fitness: starten, sporten en evalueren!

Voordat je begint met trainen vindt er een intake plaats met je trainer. De intake bestaat uit een fitheidstest en een gesprek, waarin je medische achtergrond en je persoonlijke doelen worden besproken. Hierna maken we een persoonlijk trainingsschema voor jou.

Elk half jaar kun je een fitheidstest doen om te evalueren hoe het met je gaat en of je bijvoorbeeld je doelen wilt aanpassen. Aan de hand van deze evaluaties en je persoonlijke doelen wordt je schema bijgesteld of gewijzigd. Zo werk je steeds verder aan je optimale fitheid.

Voordelen fitness bij TIGRA Leeuwarden

  • Persoonlijke begeleiding
  • Kleine groepen/ kleinschalig
  • Per maand opzegbaar
  • Goede sfeer
  • Doelgericht werken
  • Medische expertise
  • Enthousiaste trainers
  • Laagdrempelig

Zet de stap en kom in beweging bij TIGRA Leeuwarden. Iedereen is welkom!

Gratis proefles of direct aanmelden?
Contact opnemen