Missie en visie

Visie TIGRA Leeuwarden

Het team van TIGRA Leeuwarden staat voor je klaar! Voor het optimaliseren van je gezondheid in relatie tot je functioneren. Dit doen we door je met de juiste zorg doelgerichte behandelingen, diensten en begeleiding te geven en door je in dit proces op een persoonlijke manier te begeleiden.

Missie Fysiotherapie

Ons enthousiaste team van TIGRA Leeuwarden staat voor je klaar voor een brede aanpak van alle factoren rondom je gezondheidsvragen en pijnklachten. Met elkaar streven we naar verbetering van het functioneren van je lijf, waarbij aandacht, balans en actieve deelname onze uitgangspunten zijn.

Afspraak Fysiotherapie?
Contact opnemen

Missie Leefstijl & Training

Wij zorgen voor toegankelijke en betrokken begeleiding op het gebied van beweging en leefstijl. Onze beweeg- en leefstijladviseurs coachen je met veel kennis en plezier naar een gezonde leefstijl. Aandacht, vakkennis, continuïteit en multidisciplinaire/onderlinge samenwerking is onze specifieke kracht bij TIGRA Leeuwarden.

Vragen over Leefstijl & Training
Contact opnemen

Missie Arbeid & Gezondheid

Ons team Arbeid & Gezondheid zorgt voor het optimaliseren van de productiecapaciteit, zowel op individueel als op organisatieniveau. Dit doen we door verzuim te beperken en werkvermogen te verhogen. We maken graag kennis! Zoek contact. 

Wil je contact over Arbeid & Gezondheid?
Contact opnemen