Missie en visie

Visie TIGRA Leeuwarden

Het team van TIGRA Leeuwarden staat voor je klaar! Voor het duurzaam optimaliseren van je gezondheid in relatie tot je functioneren. Dit doen we door je met de juiste zorg doelgerichte behandelingen, diensten en begeleiding te geven én door je in dit proces op een persoonlijke manier te begeleiden naar een duurzame verandering.

 

Missie Fysiotherapie

Ons enthousiaste team van TIGRA Leeuwarden staat voor je klaar voor een brede en duurzame aanpak van alle factoren rondom je gezondheidsvragen en aanhoudende klachten (pijn, fysiek, mentaal en emotioneel functioneren). Met elkaar streven we naar verbetering van je eigen functioneren, waarbij aandacht, balans en actieve deelname onze uitgangspunten zijn.

Afspraak Fysiotherapie?
Contact opnemen

Missie Leefstijl & Training

Wij zorgen voor toegankelijke en betrokken begeleiding op het gebied van beweging en leefstijl. Onze beweeg- en leefstijladviseurs coachen je met veel kennis en plezier naar een gezonde leefstijl. Aandacht, vakkennis, continuïteit en multidisciplinaire/onderlinge samenwerking is onze specifieke kracht bij TIGRA Leeuwarden.

Vragen over Leefstijl & Training
Contact opnemen

Missie Arbeid & Gezondheid

Ons team Arbeid & Gezondheid zorgt voor het optimaliseren van de productiecapaciteit, zowel op individueel als op organisatieniveau. Dit doen we door verzuim te beperken en werkvermogen te verhogen. We maken graag kennis! Zoek contact. 

Wil je contact over Arbeid & Gezondheid?
Contact opnemen