Informatie

TIGRA Leeuwarden biedt diverse sportvormen aan op het gebied van bewegen en een gezonde leefstijl. We hebben kleine groepen, iedereen is welkom. Je kunt jezelf zijn. Zoek contact en laat je informeren over de mogelijkheden. Geef je op voor een proefles van je keuze, zodat je kunt kijken welke sportvorm bij je past. Door een proefles te volgen kun je  alvast ervaren wat bewegen met je doet.

Afmelden training TIGRA Leeuwarden

Wil je je afmelden voor een training of een training inhalen? Iedereen die lid is bij TIGRA Leeuwarden krijgt een inlog voor de MyLogiFit app. Deze app kun je downloaden in de google playstore of de appstore van je mobiele telefoon. Geef een annulering bij voorkeur door via de MyLogiFit app. Vind je het lastig om dit per app door te geven? Stuur ons dan een mail via info@tigra-leeuwarden.nl. Of overleg dit met je trainer.

Bellen mag ook via 058 2800777. De openingstijden van TIGRA Leeuwarden en trainingsuren van onze fitness activiteiten vind je in het trainingsrooster. Voor de wijzigingen in het trainingsrooster van de zomer 2023 klik je hier.

Als je al lid bent bij TIGRA Leeuwarden en je kunt een een keer niet kunt komen trainen. Geef dit dan tijdens de eerstvolgende training door of stuur ons een bericht. Iemand anders kan dan in jouw plaats trainen.

Als je de training 24 uur van te voren afmeldt, kun je de training op een ander moment in die week inhalen. Overleg dit met je trainer.

Heb je vragen over Leefstijl & Training?
Contact opnemen