Review Arjanne | TIGRA Leeuwarden

"Ik zit weer lekker in mijn vel!"

“Jaren heb ik met veel overgewicht rond gelopen. Ik was er echt klaar mee. Heb denk ik wel 20 soorten diëten gevolgd en iedere keer kwamen de kilo’s er net zo hard weer bij. Ik miste de begeleiding. Of zoals ik het zelf noem “de stok achter de deur”

Na een gesprek op mijn werk met mijn leidinggevende over de situatie over mijzelf, bood hij mij een leefstijlcoaching traject aan via TIGRA Leeuwarden. Ik was eerst een beetje terughoudend omdat ik helemaal niet van sportscholen hou, maar heb toch een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Na het gesprek met Alien was ik meteen verkocht en ging met volle moed het traject in.

Gelukkig is het sporten bij TIGRA Leeuwarden helemaal geen straf. Nou oké soms wel, maar dat heb ik alleen als ik echt geen zin heb om te sporten. Alien zet mij toch goed aan het werk. En ja dat is die “stok achter de deur”. Nu een half jaar verder en 30 kilo lichter ben ik heel blij dat ik mijn doel heb behaald. Inmiddels heb ik een nieuwe doelstelling gemaakt en blijf ik nog wat langer sporten bij TIGRA Leeuwarden onder begeleiding van Alien.

Ik raad je echt aan om bij TIGRA Leeuwarden het leefstijl coaching traject in te gaan en personal training en voedingsadvies via Alien te gaan doen. Het heeft mij heel erg goed geholpen en ik weet zeker dat er veel meer mensen zijn bij wie dit ook kan helpen!

Wil jij ook gezond afvallen in combinatie met personal training?
Lees meer
Afspraak maken?
Contact