Personal Training

Heb je hulp nodig om jezelf te motiveren, lukt het niet om af te vallen, een gezonde leefstijl aan te nemen, meer te bewegen of heb je een stok achter de deur nodig?

Wij geven je persoonlijke begeleiding op het gebied van bewegen, voeding en leefstijlverandering. We maken een training die volledig gericht is op jou! Ook kunnen wij je coachen bij het stoppen met roken.

Voordat je het start met personal training in Leeuwarden wordt er een intake afspraak gepland. Vervolgens maken we samen met jou een trainingsplan, waarin wordt afgestemd wat je doelen zijn en hoe lang je begeleidt wilt worden. Een van onze trainers van TIGRA Leeuwarden helpt je jouw doel te bereiken!

Tarieven Personal training Leeuwarden

Je kunt bij TIGRA Leeuwarden persoonlijke begeleiding krijgen bij het sporten door één van onze personal trainers, maar het is ook mogelijk om in een kleine groep te trainen, de Small group training. Deze Small Group training bestaat uit maximaal 8 personen. Wil jij weten wanneer deze trainingen plaatsvinden? Bekijk de trainingroosters en meld je aan!

 

Informatie over onze (sport)tarieven en (maand) abonnementen?
Informatie bekijken
Aanmelden voor Personal Training?
Afspraak maken