Review Maja | Reducept TIGRA Leeuwarden

‘Ik ben er een plezieriger mens van geworden’

Maja heeft onlangs haar Reducept behandeling afgerond en vertelt jou graag haar bijzondere ervaring en het positieve effect dat dit haar heeft gebracht in haar leven.

Ik heb al jaren tintelingen in mijn voeten en ben al lang bezig met onderzoeken. Via de huisarts in eerste instantie naar de neuroloog doorverwezen, die stuurde me van Utrecht door naar Maastricht, maar er kwam niets uit de onderzoeken. Alles is okay. Via de huisarts heb ik daarna een CT scan gevraagd. Aangezien de eerdere onderzoeken niks hadden aangetoond, gaf mijn huisarts de suggestie om bij TIGRA Leeuwarden Reducept te volgen. En daar ben ik mijn huisarts erg dankbaar voor. Mijn huisarts verdiept zich in chronische pijn bij ouderen en kijkt verder dan haar cliënten standaard met een pilletje naar huis te sturen.

“Ik wou me zo graag beter voelen na zoveel jaren tintelingen, want je wordt er boos en gefrustreerd van. Je vermijdt het zelfs om sommige dingen te doen, want je bent bang dat het dan erger wordt. Je stelt alles uit. Nu beweeg ik veel meer, ik ben gewoon een plezieriger mens geworden. Je moet je wel open stellen voor de Reducept behandeling, want als je bij voorbaat denkt dat de behandeling niet lukt dan zal het niet slagen, met een gesloten houding lukt het niet”, vervolgt Maja.

Het resultaat is geweldig!

“Ik heb minder (heftige) tintelingen in mijn voeten en ik kan er nu veel beter mee omgaan. Het gevoel van de tintelingen zit niet meer in mijn hoofd, ik word er niet meer boos en gefrustreerd van. En daar heeft mijn hele omgeving wat aan”, zegt Maja.

“Het gevoel wat ik nu nog heb is zoals het is, ik kan het nu makkelijker accepteren door de Reducept behandelingen. Bovendien kan ik door de oefeningen die ik van Era kreeg, mijzelf meer ontspannen. Ik wist het bestaan er niet van, maar heb daar nu echt wat aan. Je krijgt tips om baas over je eigen hersenen te worden. Je traint je hersenen om anders met pijn om te gaan. Dat werkt! Ik adviseer iedereen om niet op te geven bij chronische pijn. Stel je open voor Reducept, het helpt je stappen vooruit te maken”.

Groet Maja

 

Wil je meer weten over Reducept?
Lees meer
Afspraak maken?
Contact