Effectieve behandeling Post COVID-19 (corona) klachten

Na mijn coronabesmetting, dacht ik eerst dat ik er goed mee weg kwam. Tot ik mijn werk na drie weken weer wilde oppakken; wat bleek: overgevoelig voor prikkels. Lang verhaal, korte versie: tot en met de zomervakantie kon ik snelle beelden, geluiden en drukte niet handelen. Mijn hoop was dat ik na een fijne vakantie toch echt verder zou zijn, maar helaas. Na een aantal gesprekken hier en daar ben ik gelukkig bij TIGRA Leeuwarden terecht gekomen.

Het eerste telefoongesprek was voor mijn gevoel beangstigend (deze training kon ik vast niet aan), maar wie niet waagt die niet wint. Sjoukje heeft mij overtuigd dat ‘als je niet meer trap durft te lopen, je dit kunt overwinnen door het in ieder geval weer te proberen’.

Zo ben ik gestart met CogniTRAIN. Heel heftig in het begin, intensief. Gelukkig behoor ik tot de groep die best snel resultaat boekte. Nog steeds moet ik goed rekening houden met drukte, op tijd rust pakken, maar ik kan wel weer een normaal leven leiden. Een terrasje pakken én mijn uren weer werken.

Hierbij spreek ik dan ook mijn grote dank uit naar Sjoukje en Jonathan. Wat waren jullie een “irritant stel” ;)) zo nu en dan, maar wat hebben jullie mij gesteund en op weg geholpen naar dit resultaat. Mijn dagelijkse leven is mijn training nu, dankzij jullie!

-> Deze review is op verzoek van onze cliënt anoniem. Heb jij ook al vele pogingen gedaan om van je chronische klachten af te komen? En wil jij je post covid-19 klachten nu echt eens goed aanpakken? Bel 058 2800 777. Wij helpen je dolgraag met een effectieve behandeling. Plan een intake, dan gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke behandelplan.