Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Wat is Gecombineerde Leefstijl Interventie?

De GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie) heeft als doel om een positieve verandering in jouw leefstijl te bereiken. Belangrijke thema’s in ons programma zijn beweging, voeding, slaap en ontspanning.

Door samen met een groep van maximaal 12 personen en een leefstijlcoach ervaringen te delen, doelen te stellen en kennis op te doen, kun je je leefstijl en gedrag aanpassen.

Het GLI programma bij TIGRA Leeuwarden bestaat uit een basis- en onderhoudsprogramma. Beide hebben dezelfde opzet: een intakegesprek, individuele gesprekken, groepsbijeenkomsten en een eindgesprek, dit duurt in totaal 2 jaar.

Bij TIGRA Leeuwarden hebben we gecertificeerde Leefstijlcoaches die je begeleiden tijdens ons GLI programma. Neem gerust eens contact op om te kijken wat we voor jou kunnen doen.

Voor wie is het GLI programma?

Heb je een BMI boven de 30, of boven de 25 met risico op hart- en vaatproblemen en/of diabetes 2, dan kom je in aanmerking voor een GLI programma.

Als je de stap voor jezelf hebt gezet en je wilt in aanmerking komen voor het GLI programma, dan kun je bij je huisarts een verwijzing vragen voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie bij TIGRA Leeuwarden. Vraag je huisarts er naar, wij helpen je graag.

Bekijk onderstaande folders of neem contact met ons op.

Website-flyer-GLI of Download is digitaal te verkrijgen via de balie.
Gecombineerde-leefstijl-interventie-poster of Download is digitaal te verkrijgen via de balie.
Wil je meer informatie over GLI?
Contact opnemen