Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Wat is Gecombineerde Leefstijl Interventie?

De GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie) heeft als doel om een positieve verandering in jouw leefstijl te bereiken. Belangrijke thema’s in het GLI programma bij TIGRA Leeuwarden zijn een combinatie van beweging, voeding, slaap en ontspanning.

Door samen met een groep van maximaal 12 personen en onze leefstijlcoach ervaringen te delen, doelen te stellen en kennis op te doen, kun jij je leefstijl en je gedrag aanpassen.

Het GLI programma bij TIGRA Leeuwarden valt onder het CooL programma. Het is geen dieet en bestaat uit een basis- en onderhoudsprogramma. Het programma bestaat uit een intakegesprek, individuele gesprekken, groepsbijeenkomsten en een eindgesprek, dit programma duurt in totaal 2 jaar.

Bij TIGRA Leeuwarden hebben we gecertificeerde Leefstijlcoaches die je begeleiden tijdens het GLI programma. Neem gerust eens contact op om te kijken wat we voor jou kunnen doen.

Voor wie is het GLI programma?

Heb je een BMI boven de 30, of boven de 25 met risico op hart- en vaatproblemen en/of diabetes 2, dan kom je in aanmerking voor een GLI programma.

Als je de stap voor jezelf hebt gezet en je wilt in aanmerking komen voor het GLI programma, dan kun je bij je huisarts een verwijzing vragen voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie bij TIGRA Leeuwarden. Vraag je huisarts er naar en neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Website-flyer-GLI is digitaal te verkrijgen via de balie.
Gecombineerde-leefstijl-interventie-poster is digitaal te verkrijgen via de balie.
Wil je meer informatie over GLI?
Contact opnemen