Ytsje van der Burg

Hoi, ik ben Ytsje. Ik ben leefstijlcoach bij TIGRA Leeuwarden.

15 jaar geleden heb ik als gymdocent in het voortgezet onderwijs gewerkt. Hier gaf ik naast de gymlessen ook motorische remedial teaching, faalangsttraining en sociale vaardigheidstraining. “Wat ik iedere keer weer mooi vond om te zien, was dat leerlingen door het werken aan hun doelen op deze gebieden zoveel beter in hun vel kwamen te zitten en ook hun zelfvertrouwen groeide. Dit was wat ik meer wilde gaan doen. Anderen coachend helpen op weg naar het bereiken van hun eigen doelen en daarbij het krijgen van steeds meer zelfvertrouwen. En nu mag ik dit doen als leefstijlcoach”.

Veel mensen nemen zich voor om gezonder te gaan leven maar het volhouden is vaak lastig. Je gedrag veranderen en dan volhouden is niet makkelijk! Als leefstijlcoach help ik je hier graag bij. We kijken samen naar hoe je leefstijl er nu uitziet en waar je naartoe zou willen. Daarbij bespreken we niet alleen voeding en beweging maar ook slaap, stress en ontspanning. Alles is met elkaar verbonden. Wat past bij jou en welke veranderingen zijn er in jouw situatie mogelijk? Door meer bewust te worden van je eigen gedrag nu en door in kleine stapjes te veranderen is het mogelijk om gezonder te gaan leven en dit ook echt vol te houden!

Wil je een afspraak maken voor een leefstijlcoach bij TIGRA Leeuwarden?