Review Inge | Post COVID behandeling

"Inmiddels zijn we een paar maanden verder en heb ik langzaam maar zeker mijn leven teruggekregen"

Review:

Toen ik bij TIGRA Leeuwarden terecht kwam vanwege Post-Covid klachten had ik nooit verwacht dat ik weer zoveel meer energie en levenskracht terug zou krijgen.

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en heb ik langzaam maar zeker mijn leven teruggekregen. Ik krijg meer energie om weer dingen te ondernemen en dan er ook echt van te genieten. Tijdens dit programma krijg je individuele sessie waarmee je eerst de handvaten krijgt. Dat is voor iedereen anders. Er wordt veel verder gekeken dan alleen sport en beweging. Zo wordt er ook gekeken naar ontspanning, voeding, slaap etc. Het hele plaatje wordt bekeken. Waar nodig wordt er verwezen naar een andere behandelaar.

Wanneer je er dan klaar voor bent ga je in groepjes verder. De mensen die dezelfde klachten ervaren en daarmee ervaringen, tips en alles wat er ter sprake komt delen.

Het heeft veel inzichten gegeven en het heeft mij de handvaten gegeven die ik nodig had. Nu ga ik naar de volgende covid groep om verder te gaan in mijn herstel.

Als je helaas in de situatie komt dat je klachten hebt na covid-besmetting, kan ik TIGRA Leeuwarden aanraden voor een goed herstel.

Groetjes,

Inge

 

Wil jij ook werken aan (verder) herstel na Post Covid klachten?
Lees meer
Afspraak maken?
Contact
Afspraak maken?