Review Leny | TIGRA Leeuwarden

"Het is een fijne omgeving waarin je jezelf mag zijn en waar je aan je body en mínd werkt"

Ongeveer een jaar na mijn COVID besmetting kwam ik via mijn werkgever bij TIGRA Leeuwarden terecht. Ik had een flinke terugval met vermoeidheid, hoofdpijn en cognitieve klachten. Ik was helemaal uit balans.

Al bij de vragenlijsten, voorafgaand aan de intake, wist ik dat ik goed zat bij TIGRA Leeuwarden. Deze vragenlijsten gaven echt een duidelijk beeld van mijn klachten. De intake met Wilfred was prettig. Ik voelde mij serieus genomen en ik kreeg tips mee voor mijn rustmomenten. En ik mocht meteen gebruik maken van de rustruimte na de intake.

In maart ben ik met CogniTrain gestart bij Wilfred. Dit was eerst erg intensief en ik moest echt herstellen van de trainingen. Ik leerde dat ik veel meer rustmomenten moest inbouwen op een dag. Mijn zenuwstelsel stond continue ‘aan’ en moest weer leren om ‘uit’ te staan. Voor wat extra ontspanningstips ben ik toen een keer bij Sjoukje geweest voor een brainjam sessie.

De trainingen met Wilfred waren afwisselend. Door de verschillende oefeningen en Wilfred zijn positieve energie en humor was het nooit saai. Elke training begonnen we met een gesprekje over hoe het ging en waar ik stond in mijn proces. Ook deden we regelmatig oefeningen buiten.

In het begin van het CogniTrain traject trainde ik 2 keer per week en na een tijdje 1 keer per week. Naast de training bij TIGRA Leeuwarden startte ik weer met de opbouw van mijn werk. Alles in kleine stapjes, in mijn eigen tempo.

Door de persoonlijke aanpak wordt er gekeken naar wat jij op dat moment nodig hebt. Dit maakt elk traject uniek en zo kan het zijn dat je naast de CogniTrain ook gebruik maakt van een andere behandelmogelijkheid bij TIGRA Leeuwarden. Ik heb naast de CogniTrain bij Wilfred ook ReAttach behandelingen bij Sjoukje gehad. Dit was een erg bijzondere ervaring. Het is bijna niet uit te leggen wat er met je gebeurt tijdens een ReAttach behandeling, je moet het ondergaan. Ook de dagen/weken na de behandeling vallen er soms puzzelstukjes op hun plek. Ik ging er open in en door deze behandelingen heb ik zeker stappen kunnen maken.

Na een pittige periode kan ik zeggen dat ik de afgelopen twee maanden echt flink vooruit ben gegaan. Mijn traject bij TIGRA Leeuwarden heeft absoluut bijgedragen aan de opbouw naar een duurzaam herstel! Ik kan TIGRA Leeuwarden iedereen aanraden. Het is een fijne omgeving waarin je jezelf mag zijn en waar je aan je body en mínd werkt. De medewerkers zijn toppers! Ze zijn deskundig, lief, maar ook streng en hebben humor.

Ik ga nog even door bij TIGRA Leeuwarden. Ik ga onder begeleiding van Iris aan mijn conditie werken. Tot ziens bij TIGRA Leeuwarden!

 

Wil jij ook werken aan (verder) herstel na langdurige Covid klachten?
Lees meer
Afspraak maken?
Contact
Afspraak maken?
Afspraak maken