Over ons

Bij TIGRA Leeuwarden werkt een enthousiast team van specialisten aan het verbeteren van jouw vitaliteit en gezondheid.  Onze specialisten zijn verdeeld over drie onderdelen; Fysiotherapie, Leefstijl & Training en Arbeid & Gezondheid. We werken intern onderling intensief samen, soms ook met andere specialisten buiten onze praktijk.

Fysiotherapie

Samen met jou streven we naar herstel, uiteraard binnen je eigen mogelijkheden. Naast reguliere fysiotherapie bieden we o.a manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie en bedrijfsfysiotherapie aan.

We bieden maatwerk fysiotherapie behandelingen aan. Onze fysiotherapeuten bepalen naar aanleiding van jouw verhaal altijd het beste behandelplan. Dan weet je zeker dat de behandeling aansluit bij jouw aanhoudende pijn.

TIGRA Leeuwarden is specialist op het gebied van medische, cognitieve en oncologische-  revalidatietraining, maar ook op het gebied van educatie over belasting/belastbaarheid, houdings- en bewegingsadvies, lichaamsbewustzijn en diverse vormen van ontspanning hebben we veel kennis in huis.

Heb jij aanhoudende klachten in je lijf?
Contact opnemen

Leefstijl & Training

Door training en coaching helpen we je op weg naar optimale fitheid. Van pilates tot buiten sporten, van een energieke training in groepsverband tot intensieve begeleiding door een personal coach, coaching bij stoppen met roken of een effectief beweegprogramma bij overgewicht.

Wil jij aan de slag met je fitheid en/of leefstijl?
Contact opnemen

Arbeid & Gezondheid

Het team van TIGRA Leeuwarden Arbeid & Gezondheid* zorgt voor het optimaliseren van een vitale productiecapaciteit, zowel op individueel- als op bedrijfsniveau. Dit doen we door verzuim te beperken en het werkvermogen te verhogen.

Kenmerkend is onze aanpak vanaf de bron, nuchterheid, samenwerking en het benutten van cofinanciering en subsidiemogelijkheden.

Wil je het verzuim of werkvermogen in je bedrijf of bij jezelf onder de loep laten nemen door één van onze specialisten? Daag ons uit als het gaat om curatie (genezing), preventie en gezondheidsmanagement.

  • TIGRA Leeuwarden Arbeid & Gezondheid valt onder het landelijk netwerk van TIGRA Beheer.
Wil jij informatie over verzuimpreventie binnen je bedrijf?
Contact opnemen