Wilfred van der Zee

Hallo allemaal, ik ben Wilfred.

Een enthousiaste en sportieve bedrijfsfysiotherapeut met de oorsprong in de afgeronde sportopleiding ALO. Twee dagen in de week ben ik te vinden op de vestiging in Leeuwarden, waar ik cliënten begeleid in hun herstel en terugkeer naar werk. Het herwinnen van de kracht en energie met het zelf herstellende vermogen van het lichaam is een uitdaging om dat op een holistische wijze op te zoeken.

De andere dagen werk ik vaak extern voor TIGRA Leeuwarden en doe werkplekonderzoeken, geef Voorlichting en Training over fysieke belasting en voer Preventief Medische Onderzoeken uit bij bedrijven op locatie.

In mijn vrije tijd sport ik veel met zowel mijn gezin als met vrienden. Van tennis en paddel, tot skiën en SUPpen. We zijn altijd lekker actief bezig.

Wil je een afspraak maken voor Arbeid & Gezondheid bij TIGRA Leeuwarden?