Review Johan | Tractiebehandeling voor Carpaal Tunnel Syndroom

"De fysiotherapeut legde elke stap van het proces rustig en duidelijk uit, wat voor mij als patiënt belangrijk was"

Mijn ervaring met de tractiebehandeling voor het carpaal tunnelsyndroom was buitengewoon positief en heeft mijn klachten aanzienlijk verbeterd. Ik had al een tijdje klachten en was bang dat het geopereerd zou moeten worden. Vanaf de intake heeft Iris  me gerustgesteld en begeleid gedurende het hele proces, waarbij ze een tractieapparaat gebruikte. Ik kreeg ook oefeningen en tips mee die ik zelf thuis kon doen.

Iris legde elke stap van het proces rustig en duidelijk uit, wat voor mij als patiënt belangrijk was. De tractiebehandelingen die ik heb ondergaan, waren effectief en ik merkte al na een behandeling of 6,7 verbetering: Mijn handen werden sterker en de pijn nam af, waardoor ik mijn dagelijkse activiteiten weer kon oppakken. Hierdoor nam mijn angst voor een operatie ook af.

De sfeer tijdens de behandelingen was altijd professioneel en gastvrij. Iris zorgde ervoor dat ik me gehoord en gerespecteerd voelde als patiënt, wat mijn ervaring positief beïnvloedde.

Ik zou deze behandeling aanraden aan anderen die soortgelijke problemen ervaren door carpaal tunnelsyndroom.

Johan

(in verband met gewenste anonimiteit is op de foto een dame te zien)

Wil je meer weten over een behandeling bij Carpaal Tunnel Syndroom ?
Lees meer
Afspraak maken?
Contact
Afspraak maken?