Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen wij informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die jij aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Vacature Algemeen fysiotherapeut / Oefentherapeut

Vanuit ons motto Veerkracht in je leven houden we ons bezig met fysiotherapie, gezondheidsmanagement binnen bedrijven en bieden we sport- en yogafaciliteiten aan voor particulieren en bedrijven. Naast onze algemeen fysiotherapeuten en manueel therapeuten zijn er op dit moment 4 psychosomatisch therapeuten werkzaam bij TIGRA Leeuwarden.

We bieden fysio- en oefentherapie aan voor cliënten in Friesland, zowel via de zorgverzekeraar, particulier, als via de werkgever. Ons team richt zich op het (verder) herstel van aanhoudende lichamelijke (pijn)klachten bij onze cliënten. We zijn aangesloten bij diverse netwerken en maken gebruik van innovaties, zoals Reducept, Stressjam, Kana Daily Live en Energycontrol. Daarnaast hebben we ons eigen unieke protocol CogniTrain ontwikkeld. Dit passen we toe bij Cognitieve klachten bij o.a. Long Covid en Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Wij hebben een vacature voor een Algemeen Fysiotherapeut/ Oefentherapeut 24 – 32 uur per week.
Minder/meer uren zijn bespreekbaar

Wat bieden wij jou?

  • Een prachtige werkplek in een nieuwe gerenoveerde praktijk en een enthousiast en vooruitstrevend team van verschillende disciplines binnen een groeiende praktijk.
  • Een functie binnen een bedrijf dat bekend staat om en bekwaam is met het werken aan aanhoudende lichamelijke (pijn)klachten, psychosomatische klachten, gedragsverandering en verbetering van zelfregulatie van gezondheidsproblemen.
  • Een werkplek binnen een team therapeuten/oefentherapeuten met veel ervaring.
  • Ruimte voor innovaties, eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.
  • Een marktconform salaris binnen een uitdagende werkomgeving.

Wat heb jij in huis?

  • Kennis van Intramed is een pré, maar niet noodzakelijk.
  • Je kunt procesmatig werken.
  • Je hebt inzicht in je eigen kwaliteiten en competenties, weet waar deze eindigen, en staat open voor feedback.
  • Je werkt samen met andere disciplines binnen en buiten onze praktijk om het functioneren van een cliënt te verbeteren en gedragsverandering te bewerkstelligen.
  • Een reeds afgeronde opleiding fysiotherapie / oefentherapie.

Reageren?

Stuur je motivatie en CV naar info@tigra-leeuwarden.nl. Wil je meer informatie, neem dan contact op met onze vestigingsmanager Else de Vries via info@tigra-leeuwarden.nl.