Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Heropening op vrijdag 7 juni tussen 15.00 en 19.00 uur

Op 7 juni heropenen wij met trots ons vernieuwde pand aan de Eysingastraat 3 in Leeuwarden. Kom je deze mijlpaal samen met ons vieren? Of je nu eerder bij ons behandeld bent geweest, interesse hebt in gezondheid en welzijn of nieuwsgierig naar wat TIGRA Leeuwarden te bieden heeft, je bent van harte welkom op 7 juni!

Tijdens deze speciale heropening kun je onze uitbreiding en nieuwe faciliteiten bekijken en kennismaken met onze verschillende afdelingen en programma’s op het gebied van fysiotherapie, training & leefstijl en arbeid & gezondheid. Ook kun je deelnemen aan leuke workshops over o.a. leefstijl, virtual reality, reducept en kun je kennismaken met onze Yoga.

Je bent van harte welkom om met ons te toosten op een gezonde toekomst, om ons team te ontmoeten en onze multifunctionele mogelijkheden te ervaren. De heropening begint om 15.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De opening door wethouder Abel Reitsma start rond half vier. Aanmelden is niet nodig.

Wij kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen!

Vriendelijke groet,

Team van TIGRA Leeuwarden