Heropening informatief en gezellig

๐—›๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜€๐˜‚๐—ฐ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜ƒ๐—ผ๐—น!
Na een grondige verbouwing van ons pand hebben we afgelopen vrijdag samen met familie, vrienden en relaties een mooie aftrap gegeven aan een nieuwe fase bij TIGRA Leeuwarden. Abel Reitsma wethouder van de gemeente Leeuwarden start met een fitte aftrap.

“We zijn trots op ons gloednieuwe gezondheidscentrum. Waar veerkracht in je leven de boventoon voert”, zegt Gerko Riedstra , eigenaar van TIGRA Leeuwarden, tijdens zijn speech.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฑ?
Onze trainingszaal is nog ruimer geworden en voorzien van nieuwe @Technogym apparatuur; klaar voor vele sportievelingen uit Leeuwarden en omgeving. Maar ook voor anderen, die samen met onze fysiotherapeut werken aan (verder) herstel van o.a. aanhoudende lichamelijke klachten, long COVID en Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Het pand biedt daarnaast ook nieuwe kansen, zoals Yoga, GLI bijeenkomsten en bijvoorbeeld interessante workshops.

Onze verbouwing is uitgevoerd door o.a. Bouwbedrijf Kimsma, Schilderwerken Tiemersma en vele anderen. Sigrid Medema Interieur heeft in het gehele pand gezorgd voor een warme sfeer. Er is een fijne balans ontstaan voor werk, bewegen en herstel, waardoor iedereen zich er direct op zijn gemak voelt.

Bedankt voor ieders geduld en bijdrage. Graag tot ziens bij TIGRA Leeuwarden!

๐—ก๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐˜€๐—ด๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ด ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜? Bel 058 2800777, kom eens langs, volg een proefles of oriรซnteer je eerst op onze website www.tigra-leeuwarden.nl. We zijn er voor jou! Voor veerkracht in je leven.