Heb jij restklachten na CORONA?

Uit diverse onderzoeken wordt steeds meer duidelijk over de impact van corona op ons brein. Ook binnen ons team zien we bij de COVID-revalidatie een grote groep cliënten met cognitieve problemen, waarbij na succesvolle fysieke revalidatie met verbetering van onder andere benauwdheid,  conditie en kracht, de cognitieve klachten blijven bestaan.

Deze cognitieve klachten bestaan vooral uit: sensorische overprikkeling, vermoeidheid, visuele problemen, hersenmist, aandachts- en geheugenproblemen. Maar ook daar is nog verbetering mogelijk.

Goed nieuws!

Bij TIGRA Leeuwarden kun je een effectief (vervolg)traject volgen. Uit ervaring blijkt dat ons Cognitrain traject ook de cognitieve post COVID problematiek goed aanpakt. Deze specifieke training, gebaseerd op het feit dat ook ons brein trainbaar (plastisch) is), blijkt de door COVID-19 ontstane disbalans in het brein te verminderen. Dat is goed nieuws!

Positieve ervaringen

Onze cliënten ervaren door het Cognitrain traject dat ze weer veel meer prikkels aan kunnen, beter kunnen onthouden, meer energie hebben en beter kunnen slapen. Vaak is dit het laatste stukje van de revalidatie wat nog niet is opgepakt, waardoor in het dagelijks leven, sociale contacten en/of het werk nog erg beperkt bleven.

Herken jij jezelf hierin?

Heb jij Long-COVID klachten, die met name bestaan uit cognitieve (verstandelijke) problemen. Maak dan snel een afspraak voor een intake voor ons Cognitrain Traject.

 

Wil je meer informatie over het CogniTRAIN traject?
Contact