Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

‘Dankzij ASITT therapie zijn mijn zintuigen weer in balans’

Dankzij de ASITT therapie zijn mijn zintuigen weer in balans, waardoor ik veel minder prikkels binnen krijg en mijn dag minder uitputtend is. Ik kan weer een gesprek met één iemand voeren zonder dat ik alle andere mensen om mij heen zie en tot in detail hoor wat zij zeggen. Ook geluiden komen veel minder intens binnen dan voorheen.

Ik kan mij weer afsluiten voor geluiden om mij heen en zelfs werken in een kantoortuin. In de situatie waarin ik zat vond ik het lastig om de juiste hulp te vinden, ieder loket waar ik aanklopte vond ik niet die hulp die ik zocht.

Ik had het geluk dat ik iemand sprak die zelf onlangs ASITT therapie had gevolgd en mij naar TIGRA Leeuwarden doorverwees, zodat ik de hulp kon krijgen die ik nodig had. Mevrouw Pirenne is een fijne therapeute met veel kennis, empathisch, weet waar ze het over heeft en begrijpt de klachten die je aangeeft. Ze heeft zoveel tips die je kunt proberen en helpt je nét zolang totdat je zelf aangeeft dat de overprikkeling weg of onder controle is.

Als je aan jezelf merkt dat je snel overprikkeld bent, geen focus hebt, alles ziet en hoort en snel uitgeput bent wanneer je in een drukkere omgeving bent, grijp dan tijdig je kans om hulp in de schakelen voordat je écht fysieke klachten krijgt en langer uit de running bent.

Groet Joyra