Marette van der Zwaag

Functie: Algemeen – en Psychosomatisch Fysiotherapeut
Email: info@tigra-leeuwarden.nl

Hallo, mijn naam is Marette van der Zwaag en ik woon in Drenthe samen met mijn vriend vlak op de grens met Friesland.
Ik ben een ervaren, veelzijdige en breed opgeleid algemeen- en psychosomatisch werkend fysiotherapeut.

Ik krijg energie van:

  • de begeleiding van patiënten op zowel lichamelijk als psychisch vlak,
  • het samen met collega’s uit andere disciplines opstellen van een behandelplan op maat,
  • bezig zijn met innovatie, uitbouw van afdeling of opzetten van een nieuw project,
  • werken met groepen patiënten ten behoeven van acceptatie, voorlichting of revalidatie.

Ik krijg voldoening en word blij als:

  • mijn patiënten na een traject weer goed in hun vel zitten en het beste uit zichzelf kunnen halen. Dat zij trots zijn op zichzelf en zich weer mens voelen.

Als betrokken, enthousiaste en positief ingestelde fysiotherapeut probeer ik op een persoonlijke wijze de patiënten te benaderen en hen te stimuleren om weer een stap voorwaarts in het revalidatieproces te zetten. In dit proces besteed ik zowel aandacht aan de lichamelijke als psychische gesteldheid van de patiënt.

Als nieuwsgierig persoon verdiep ik mij steeds weer in nieuwe behandelwijzen om zo patiënten de juiste begeleiding te kunnen bieden.

Ik heb me vooral verdiept in het begeleiden van mensen met SOLK, chronisch pijn, hyperventilatie, FNS ( functioneel neurologisch syndroom), burn-out, COPD, hartrevalidatie, diabetes, slaapproblemen. Ik begeleid bij TIGRA Leeuwarden ook mensen met post covid klachten.

Sinds 1 mei 2021 bij TIGRA Leeuwarden. Voor mij een nieuwe uitdaging waar ik eigenlijk alles kwijt kan wat ik in de loop van de jaren geleerd en gedaan heb met fijne collega’s om mij heen.

Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie bij TIGRA Leeuwarden?