Jilles van der Veen

“Hallo, ik ben Jilles! Ik ben Fysiotherapeut en Adviseur Arbeid & Gezondheid bij TIGRA Leeuwarden, wat mij de mogelijkheid geeft om brede ervaring op te doen.
Als cognitief trainer begeleid ik mensen met niet-aangeboren hersenletsel, zoals een herseninfarct of hersenschudding en ook bij Long Covid. Tijdens mijn afstudeeropdracht heb ik onderzoek gedaan naar het positieve effect van het CogniTrain traject, wat ik sindsdien voortzet. Mijn intensieve betrokkenheid bij de achterliggende gedachte van het CogniTrain traject heeft mijn interesse gewekt, en ik vind het prettig om mensen in de praktijk te helpen met hun herstel. Ik kijk ernaar uit om mijn werkervaring bij TIGRA Leeuwarden verder uit te breiden.

Tot ziens bij TIGRA Leeuwarden”

Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie bij TIGRA Leeuwarden?