Jilles van der Veen

Hallo, ik ben Jilles!
Ik ben Algemeen Fysiotherapeut bij TIGRA Leeuwarden. Hierdoor doe ik zeer brede ervaring op. Als cognitief trainer begeleid ik mensen na een niet aangeboren hersenletsel, zoals een herseninfarct, hersenschudding, maar ook bij Long Covid is deze behandeling zeer effectief.
Tijdens mijn afstudeeropdracht heb ik onderzoek gedaan naar het positieve effect van het CogniTrain traject. Doordat ik zo intensief bezig ben geweest met de achterliggende gedachte binnen het CogniTrain traject, is ook mijn interesse hiervoor gewekt. En vind ik het heel prettig dat ik mensen nu in de praktijk kan helpen met hun (verdere) herstel.
Ik kijk er naar uit om mijn werkervaring bij TIGRA Leeuwarden verder uit te bouwen.
Daarnaast ben ik ook werkzaam als Fitness instructeur bij een sportschool. Hier kan ik mijn passie voor krachttraining en het helpen van anderen met veel plezier uitvoeren. Fysiotherapie zie ik als een vervolg op deze passie waarbij ik nu steeds meer diepgang vind in wat ik doe.
Tot ziens bij TIGRA Leeuwarden
Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie bij TIGRA Leeuwarden?