Else de Vries

Functie: Psychosomatisch- en Manueel Fysiotherapeut, ReAttach therapeut, Slaapoefentherapeut en vestigingsmanager
Email: info@tigra-leeuwarden.nl

Dag, ik ben Else de Vries. Sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij TIGRA Leeuwarden. Ik ben een enthousiaste, gedreven en ervaren therapeut. Vanaf 2006 ben ik fysiotherapeut en sinds 2010 ook manueel therapeut. Ik ben naast therapeut ook vestigingsmanager bij TIGRA Leeuwarden. Om mijn kennis uit te breiden heb ik naast de benodigde opleidingen ook een aantal gerichte cursussen gevolgd, zoals ReAttach therapie, Slaapoefentherapie, Dry Needling, Medical Taping, chronische pijn en heup- en schoudercursussen. Daarnaast ben ik 3 jaar betrokken geweest bij Schoudernet Noord. Ik vind het mooi om bij te dragen aan dit soort initiatieven.
In maart 2022 heb ik de opleiding tot psychosomatisch therapeut afgerond. Ik merkte in de praktijk dat lichamelijke klachten vaak in relatie staan met ons brein, deze opleiding biedt mij op dit gebied waardevolle extra inzichten.

Als therapeut vind ik het belangrijk om naar de persoon als geheel te kijken en samen te werken aan een zo goed mogelijk herstel. Mijn doel is om cliënten weer op een positieve manier naar zijn/haar lichaam te laten kijken, dat je weer tevreden bent/wordt met wat je zelf kan doen. Balans is hierbij een belangrijke factor.
Ik vind het mooi om te zien, dat mensen weer vertrouwen in hun eigen lijf krijgen en vanuit een positieve kijk weer trots zijn op zichzelf. Dat is mijn drijfveer, daar word ik blij van.

Graag tot ziens bij TIGRA Leeuwarden!

Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie bij TIGRA Leeuwarden?