Daphne de Jong

Hallo allemaal!
Een aantal van jullie heb ik misschien al leren kennen en lesgegeven. Maar ik zal mij ook nog even via deze weg voorstellen.
“Mijn naam is Daphne De Jong en sinds december 2022 ben ik aan het werk als fitnesstrainer bij TIGRA Leeuwarden. Daarnaast heb ik in 2023 mijn diploma Sportmassage gehaald.
Als fitnesstrainer geef ik fitheid trainingen en begeleid ik mensen in de sportzaal. Voordat ik bij TIGRA Leeuwarden kwam werken heb ik een paar jaar gewerkt in een sportschool. Daar gaf ik personal training en groepslessen. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en die kans kreeg bij ik bij TIGRA Leeuwarden.
Na het behalen van mijn NSG diploma basis Sportmassage kun je bij TIGRA Leeuwarden ook een sport(ontspannnings)massage laten doen. De massages die ik uitvoer zijn vooral geschikt voor mensen post COVID, voor ouderen, mensen die veel (3 a 4 keer per week) sporten en natuurlijk voor iedereen die een sportmassage wil. Aan de hand van de klacht, stem ik de massage hier op af. Iets voor jou? Dan zie ik je binnenkort misschien wel.
Ik werk hier met heel veel plezier en zie jullie graag bij TIGRA Leeuwarden.”
Wil je meer informatie over sportmassage?
Contact
Wil je ook sporten bij TIGRA Leeuwarden?