Vacature Psychosomatisch fysiotherapeut / oefentherapeut i.o.

TIGRA Leeuwarden is al meer dan 20 jaar onderdeel van het landelijke TIGRA netwerk. We houden ons bezig met fysiotherapie, gezondheidsmanagement bij bedrijven en het aanbieden van fitnesstrainingen voor particulieren en bedrijven. Naast onze algemeen fysiotherapeuten en manueel therapeuten zijn er op dit moment 4 psychosomatisch therapeuten werkzaam bij TIGRA Leeuwarden.

We bieden psychosomatische fysio- en oefentherapie aan voor cliënten binnen Friesland; zowel via de zorgverzekeraar, particulier, als via de werkgever. We zijn aangesloten bij het Chronisch Pijn Netwerk Friesland, FNSNET. We maken gebruik van diverse innovaties zoals Reducept, stressjam, brainjam, energycontrol en hebben ons eigen unieke en succesvolle protocol bij Cognitieve klachten na NAH ontwikkeld.

Wij zijn op zoek naar een

psychosomatisch fysiotherapeut of oefentherapeut in opleiding

voor 0-32 uur per week

Minder/meer uren zijn bespreekbaar

Wat bieden wij jou?

  • Een werkplek in een enthousiast en vooruitstrevend team van verschillende disciplines binnen een groeiende praktijk, aangesloten bij het keurmerk.
  • Een functie binnen een bedrijf dat bekend staat om en bekwaam is met het werken aan psychosomatische klachten, gedragsverandering en verbetering van zelfregulatie van gezondheidsproblemen.
  • Een werkplek binnen een team psychosomatisch therapeuten met veel ervaring.
  • Ruimte voor innovaties, eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.
  • Een marktconform salaris binnen een uitdagende werkomgeving.

Wat heb jij in huis?

  • Kennis van Intramed is een pré. 
  • Je kunt procesmatig werken en bent een kei in dossiervoering.
  • Je hebt inzicht in je eigen kwaliteiten en competenties, weet waar deze eindigen, en staat open voor feedback.
  • Je werkt samen met andere disciplines binnen en buiten onze praktijk om het functioneren van een cliënt te verbeteren en gedragsverandering te bewerkstelligen.
  • Een reeds afgeronde of lopende opleiding psychosomatische fysiotherapie of oefentherapie. Ook als je deze opleiding wilt gaan volgen, nodigen we je van harte uit om te reageren op deze mooie vacature. De mogelijkheid bestaat dat de opleiding door ons wordt betaald. 

Reageren?

Stuur je motivatie en CV naar info@tigra-leeuwarden.nl. Wil je meer informatie, neem contact op met onze vestigingsmanager Else de Vries via 058 2800 777.

Solliciteer op deze vacature
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.