Vacature Leefstijlcoach Leeuwarden

Ben jij geaccrediteerd leefstijlcoach in hart en nieren?

Wij zijn TIGRA Leeuwarden

Bij TIGRA Leeuwarden werkt een enthousiast team van specialisten aan het verbeteren van de vitaliteit en gezondheid voor iedereen in Leeuwarden en omgeving. Onze specialisaties en disciplines, zijn verdeeld over 3 afdelingen. Bij onze afdeling Leefstijl & Training bieden wij sinds 2019 Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) aan. Binnen ons team GLI is ruimte voor versterking! Wordt dat jouw volgende stap in je loopbaan? Reageer snel! Meer informatie over TIGRA Leeuwarden vind je op www.tigra-leeuwarden.nl.

Wij zijn op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou!
Samen met de huidige leefstijlcoaches verzorg je onder andere het CooL (coaching op leefstijl)-programma. Je krijgt hierbij ondersteuning van ons bedrijfsbureau. Het CooL-programma biedt als onderdeel van de GLI een tweejarig programma, met als hoofddoel deelnemers begeleiden naar een gezondere leefstijl door middel van leefstijlcoaching. Hierbij coach je op de BRAVO-factoren (bewegen, roken, alcohol, voeding, ontspanning/slaap). Het programma bestaat uit groepssessies en individuele coachmomenten. Het speerpunt bij dit programma ligt op het veranderen van leefstijl door middel van gedragsverandering. Daarnaast staan kennis en advies over beweging, voeding, ontspanning en slaap centraal. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Lees dan snel verder.

Naast het begeleiden van het CooL-programma kun je je baan uitbreiden als PMO adviseur binnen onze afdeling Arbeid & gezondheid. Je voert hierbij het individuele adviesgesprek met deelnemers binnen ons Preventief Medisch Onderzoek. Verdere groeimogelijkheden zijn: het begeleiden van cliënten bij stoppen met roken en VR stressjam coach. Jouw toekomst bij TIGRA Leeuwarden kent veel dynamiek!

Wat neem jij mee?

  • Een BLCN registratie inclusief inschrijving in het BLCN-kwaliteitsregister, let op een HBO-opleiding is hierbij een eis.
  • Je bent in het bezit van licentie CooL of je bent bereid de licentie z.s.m. te verkrijgen.
  • Je bent in staat om zowel overdag als ’s avonds groepsbijeenkomsten voor de GLI aan te bieden.
  • Een ondernemende instelling als het gaat om het opbouwen van je functie en aantal uren.

Wat kun je van ons verwachten?

  • We bieden je een uitdagende baan binnen een toonaangevende gezondheidspraktijk in Leeuwarden.
  • Je start met 12 tot 24 uur, met uitzicht op meer uren.
  • We hebben een enthousiast en vooruitstrevend multidisciplinair team met een prima werksfeer.
  • Je krijgt een marktconform salaris, een studiebudget en mogelijkheden om je te ontwikkelen in je functie.

 Wil jij kans maken op deze mooie vacature?

Stuur je CV met motivatie naar m.vennema@tigra.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel van den Hoeven via 058 2800777.