Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen wij informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die jij aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing

Review TIGRA Leeuwarden – CogniTrain traject

In 2021 kwam ik thuis te zitten met een burn-out
Ondanks de vele soorten behandelingen, knapte ik maar niet op. Ik bleef ontzettend moe, kon slecht tegen prikkels, vergat van alles en raakte regelmatig de draad van mijn eigen verhaal kwijt. Begin dit jaar vermoedde de huisarts dat Long Covid wel eens mee kon spelen en zo werd ik verwezen naar TIGRA Leeuwarden. Wat een verademing was dat!

Al vanaf de intake voelde ik mij eindelijk begrepen
Er werd mij uitgelegd wat er in mijn hoofd aan de hand was en wat voor traject geschikt zou zijn. Het klonk heel intensief en ik vroeg mij af hoe ik dit ooit moest gaan volhouden. Toch vertrouwde ik op het verhaal en wilde ik het graag proberen. Intensief was het zeker! Maar omdat ik nu zelf actief aan mijn herstel kon werken, de sfeer bij TIGRA Leeuwarden heel fijn is en ik in de trainingszaal mensen zag die al wat verder waren in het traject, gaf dit moed om door te zetten.

Ik vond het fijn dat het traject echt op mij werd afgestemd; de trainers merkten al snel dingen bij mij op waar ik mijzelf nog niet bewust van was en hier werd dan op ingezet. De trainers hebben veel kennis, zijn enthousiast en eerlijk. Zo werd er mij bijvoorbeeld al snel verteld dat ik waarschijnlijk het advies zou krijgen om na de CogniTrain naar een neuro-optometrist te gaan.

Inmiddels ben ik een tijdje klaar met het CogniTrain traject en merk ik zeker verbetering
Ik ben o.a. minder snel moe, kan beter tegen prikkels en weet op welke manier ik het beste kan rusten. Ook is mijn geheugen sterk verbeterd! Op dit moment ben ik bezig met een traject bij de neuro-optometrist. Hierna wil ik uren gaan opbouwen op mijn werk en eindelijk weer gaan dansen.

Ik ben er nog niet, maar heb voor mijn gevoel de afgelopen maanden veel meer stappen gezet, dan in de jaren hiervoor! Ik zou het anderen dan ook zeker aanraden.

Elsa (ik ben 29 jaar)

-> reactie Team TIGRA Leeuwarden: Super bedankt voor jouw prachtige review!

Meer weten over het CogniTrain traject?
CogniTrain