CogniFit

CogniFIT is een nieuwe training bij TIGRA Leeuwarden. Deze training is bedoeld voor mensen die bij ons onder behandeling zijn (geweest) in het CogniTRAIN traject voor cognitieve klachten. Maar ook andere mensen met cognitieve klachten kunnen zich opgeven voor CogniFIT.

Waarom CogniFIT?

Deze nieuwe training hebben we (op verzoek) ontwikkeld voor (oud) Cognitrainers bij TIGRA Leeuwarden. We hebben een speciaal trainingsuur geopend in onze fitruimte, waar je na het CogniTrain traject ter ondersteuning kunt blijven trainen, we noemen deze training CogniFIT.

Wanneer start CogniFIT?

We gaan van start bij elke 5 nieuwe deelnemers. Er zijn vast en zeker mensen die interesse hebben, dan starten we nog een extra uur. Dus meld je aan!

Waar bestaat de CogniFIT training uit?

De training bestaat uit een mix van cognitieve oefeningen, bewegingsopdrachten en evenwichtstaken. Er worden individuele oefeningen, maar ook duo en groepsoefeningen gedaan, alles om jouw brein nog meer uit te dagen!

Welk tijdstip start CogniFIT?

Geef je op en informeer naar de trainingstijden. Bij meer animo worden de trainingen uitgebreid. Dus geef je snel op.

Voorbereiding CogniFIT

Je doet zelf (in overleg met je fysiotherapeut) een warming up van ongeveer 10 minuten. Je kunt dit zelfstandig starten op de manier zoals je dit gewend bent.  Ben je nieuw lid? Dan vertellen we je natuurlijk graag hoe je je in onze fitruimte kunt voorbereiden op de CogniFIT training. De rustruimte op de eerste etage van ons pand is open voor de geadviseerde verplichte rust na de CogniFIT training.

 

Opgeven voor CogniFIT?

Wil je meer weten over deze CogniFIT training, zoals opgave, kosten en de inhoud. Stuur een mail naar leeuwarden@tigra.nl, dan nemen wij snel contact op met jou. Geef in je mail aan dat het om de CogniFIT training gaat Of bel voor opgave en informatie naar TIGRA Leeuwarden via 058 2800 777.

Meer weten over CogniFIT?
Contact opnemen
Direct aanmelden voor CogniFit?