Trainingsrooster TIGRA Leeuwarden

Onderstaand tref je het trainingsrooster aan voor Fitness, Pilates en Buiten Training bij TIGRA Leeuwarden. Je ziet hieronder 3 roosters. In het eerste rooster staan de trainingen tot 12 uur, in het tweede rooster de trainingen vanaf 17.00 uur en in het derde rooster vind je de trainingen op zaterdag. Elke training duurt 1 uur.

  • Ben je al lid voor fitness bij TIGRA in Leeuwarden? In de Mylogifit app kun je het uur reserveren waarop je wilt trainen. Je kunt ook een vast trainingsuur laten vastleggen door je trainer in de app. Heb je vragen over het reserveren van je training of over het trainingsrooster? Vraag je coach naar meer informatie of voor hulp bij het inloggen in de MyLogiFit app.
  • Check je trainingstijd en meld je aan via de Mylogifitapp.
  • De trainingstijden voor Personal Training, Duo Training en Small Group Training worden in overleg met de (Personal) Trainer gepland.
  • In onze reguliere nieuwsbrief ontvang je als lid informatie over o.a. (wijzigingen) in het trainingsrooster en nieuwe activiteiten.
  • Ontvang je nog geen nieuwsbrief van TIGRA Leeuwarden, maar wil je de nieuwsbrief wel graag ontvangen? Geef je op via je trainer of stuur een mail met als onderwerp Nieuwsbrief Fitness naar  info@tigra-leeuwarden.nl.
  • Wil je lid worden om te gaan sporten bij TIGRA Leeuwarden? Vul het intakeformulier zo goed mogelijk in en verstuur dit formulier via deze website of neem contact op.
Let op: Alle trainingsblokken duren 60 minuten.
Let op: Alle trainingsblokken duren 60 minuten.
Let op: Alle trainingsblokken duren 60 minuten.
Wil je ook sporten bij TIGRA Leeuwarden?
Contact opnemen