Tarieven Fitness Leeuwarden

TIGRA Leeuwarden biedt diverse mogelijkheden aan om kleinschalig te sporten in een veilige gemoedelijke sfeer. Je kunt jezelf zijn en op je eigen niveau sporten. Heb je een sportief doel dat je wilt bereiken? Laat het ons weten. Dan kijken we samen welke mogelijkheden het beste bij jou passen. Neem contact op en kom lekker in je vel bij TIGRA Leeuwarden.

Heb je vragen over een trainingsvorm of wil je hulp bij het uitzoeken wat het beste bij jou past? Neem contact met ons op.

Intake en tarieven Fitnesstraining Leeuwarden

Om goed van start te gaan vinden we het belangrijk om een aantal zaken met je door te nemen tijdens een intakegesprek. We bespreken je huidige leefstijl, wat is je doel om te sporten en we meten o.a. je vetpercentage en je bloeddruk op. Zie de intake ook als een soort nulmeting voor jezelf. Van daaruit ga je samen met ons aan je doel(en) werken. Deze intake kost € 37,50. De afspraak voor de intake maak je met één van onze fitnesstrainers.

Bij TIGRA Leeuwarden kun je zelf bepalen hoe vaak je wilt sporten. De trainingen zijn veelal binnen in de trainingszaal, we geven ook Pilates, Small Group Training, Personal (DUO) Training en buitentrainingen in het Abbingapark in Leeuwarden. Bekijk het trainingsrooster om te bepalen wanneer jij wilt sporten.

 

De tarieven voor onze trainingen zijn als volgt:

Fitness Training 

Tijdens de Fitness Training kun je gebruik maken van alle sporttoestellen en beschikbare sportmaterialen. Er is altijd een professioneel fitness coach aanwezig tijdens de trainingen in de zaal. Dikwijls is er een circuit tijdens de training, je bent uiteraard niet verplicht om hieraan mee te doen. Aan het einde van de trainingsuren worden vaak ontspanningsoefeningen aangeboden. Jij bepaalt zelf je deelname aan deze extra’s. Samen met onze trainingscoach maak je een persoonlijk fitnessprogramma wat je tijdens de training kunt volgen. Heb je nieuwe doelen of andere wensen. Je trainingscoach begeleid je graag. De maandtarieven voor Fitness training bij TIGRA Leeuwarden zijn als volgt:

  • Intake = € 37,50
  • 1 x per week = € 36,- per maand
  • 2 x per week = € 55,- per maand
  • Onbeperkt trainen = € 68,- per maand

De opzegtermijn is 1 maand.

Small Group Training

Bij Small Group Training is de zaalhuur inbegrepen, je hebt de trainingszaal tijdens het afgesproken uur alleen voor jouw groep tot je beschikking.

  • 1 x per week = € 63,- per maand
  • 2 x per week = € 89,- per maand

Personal Training

Wil je graag 1 op 1 begeleiding bij het sporten in de trainingszaal, kies dan voor onze Personal Training. De training die je trainer samen met je jou bespreekt, is volledig op jou afgestemd.

  • Intake € 37,50
  • 4 x per maand = € 225,- per maand

Personal Duo Training

Bij Personal Duo Training maak je samen (2 personen) gebruik van de expertise van een van onze Personal Trainers. Je betaalt dus niet twee keer € 225,- = € 450,-, maar € 338,- per maand. Een interessante mogelijkheid als je samen met een vriend of vriendin, kennis of familielid wilt sporten.

  • Intake € 37,50
  • 4 x per maand = € 338,- per maand

Alle sportmogelijkheden bij TIGRA Leeuwarden zijn per maand opzegbaar. 

Wil je je aanmelden voor Leefstijl of Fitness bij TIGRA Leeuwarden? Vul het intakeformulier in, stuur een mail naar info@tigra-leeuwarden.nl (vermeld duidelijk je naam en telefoonnummer) of bel direct voor een intake afspraak met 058 2800 777, kies optie 2.

De algemene voorwaarden van TIGRA Leeuwarden vind je hier: Algemene voorwaarden TIGRA L&T

Meer informatie over fitness of aanmelden?
Contact opnemen