Voedingsadvies op maat

Kosten voedingsadvies op maat in Leeuwarden

Wil je op een verantwoorde manier werken aan een gezonde voedingsinname met een leefstijlcoach in Leeuwarden? Maar heb jij daarbij een stok achter de deur nodig? Onze voedingscoach bij TIGRA Leeuwarden geeft je maatwerk advies over voeding; een persoonlijk advies voor de lange termijn.

  • 3 maanden (= 6 consulten), inclusief intake € 280,-
  • Wil je langer gebruik maken van een voedingsconsulent, bespreek dit met je voedingsconsulent. Een losse intake (inclusief metingen, beweeg- en voedingsadvies) kost € 80,-.
  • Consult inclusief metingen € 40,00

Vergoeding leefstijl traject bij zorgverzekering:

De consulten voor het voedingsadvies worden door de meeste aanvullende zorgverzekeringen tot een maximum van € 150,- per jaar vergoed. Check voorafgaand aan je afspraak met onze voedingsconsulent wat voor jou van toepassing is. En geeft dit door tijdens je intake. Zet de stap, wij zijn er voor jou!

Leefstijl in combinatie met sporten

Je kunt het voedingsadvies/leefstijladvies combineren met sporten bij TIGRA Leeuwarden. We hebben een mooie trainingszaal, waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. De zaal is professioneel ingericht, we werken met kleine groepen. Wil je meer bewegen, maar dan wel op je eigen manier? Laat je adviseren door één van onze experts uit ons team en meld je voor het sporten bij TIGRA Leeuwarden. Onze voedingsconsulente vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn. Bekijk het sportrooster.

Aanmelden bij onze Leefstijlcoach?

Je bent bijna zover! De eerste stap naar een gezonde leefstijl. Vul direct het intakeformulier in. Heb je een vraag? Stuur een mail naar info@tigra-leeuwarden.nl (vermeld naast je vraag duidelijk je naam en telefoonnummer) of bel direct voor een intake afspraak met 058 2800 777.

De algemene voorwaarden van TIGRA Leeuwarden vind je via deze link: Algemene voorwaarden TIGRA L&T

Wil je een voedingstraject opstarten bij TIGRA Leeuwarden?
Contact