Fysiotherapie bij aanhoudende pijn

Dit fysiotherapie programma is bedoeld voor mensen met lichamelijke klachten zoals aanhoudende rugklachten, RSI/KANS, whiplash, fibromyalgie, chronische vermoeidheid, reuma en alle andere pijn, die al langer dan 3 maanden aanwezig is.

Doel van het aanhoudende pijn revalidatieprogramma

Je krijgt door het volgen van het programma inzicht in de oorzaken van de klachten en gevolgen daarvan in het dagelijks leven en werk. Daarnaast ontwikkel je vaardigheden om zelfstandig en verantwoord te functioneren en wordt je lichamelijke belastbaarheid stap voor stap verbeterd.

We kijken in dit programma niet alleen naar je klachten, maar ook naar sociale, psychische en soms financiële factoren. Deze factoren kunnen ook van invloed kunnen zijn op het ontstaan of in stand houden van klachten.

Daarnaast staat ons team bij TIGRA Leeuwarden voor een actieve aanpak, het optimaliseren van de belasting en belastbaarheid en stimuleren wij je eigen verantwoordelijkheid. Ga aan de slag met jezelf, zoek contact voor verbetering.

Meer informatie en aanmelden

Meld je aan voor een kennismakingsafspraak. Tijdens dit gesprek bekijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Ik heb nog steeds klachten, maar de kwaliteit van leven is veel beter geworden. Ik heb zo veel meer zin in leuke dingen, minder vermoeidheidsklachten, gebruik veel minder pijnstillers en heb meer conditie gekregen. Het traject heeft mij doen inzien hoe ik door het leven ga en wat mijn valkuilen zijn.”
Anoniem
Heb je chronische (pijn)klachten of chronische vermoeidheidsklachten?
Contact opnemen