Fysiotherapie

Fysiotherapie helpt je met het voorkomen, verminderen of verhelpen van de meest uiteenlopende aanhoudende klachten. Wil je weten wat fysiotherapie bij TIGRA Leeuwarden voor jou kan betekenen? Neem contact op of bel ons direct voor een afspraak.

Onze werkwijze

• Je maakt eerst een afspraak voor een intake bij een van onze fysiotherapeuten.
Onze fysiotherapeut inventariseert tijdens de intake je aanhoudende klacht(en) en je concrete hulpvraag;
• Aan de slag! Door middel van een op maat gemaakt oefenschema, medische training, adviezen en/of behandeling helpt de fysiotherapeut je weer optimaal te functioneren en kun je je dagelijkse activiteiten, werk of sport weer op een juiste manier te kunnen voortzetten.
• Tussentijds en achteraf evalueren we het behandeltraject met jou.

Indien mogelijk plannen we aansluitend na de intake je behandeling in. Dan kun je zo snel mogelijk starten met je behandeltraject.

Als je binnen 15 minuten rij afstand woont van TIGRA Leeuwarden, dan is het ook mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen. Geef dit aan tijdens het plannen van je afspraak.

Fysiotherapie bij TIGRA Leeuwarden helpt je met het voorkomen, verminderen of verhelpen van de meest uiteenlopende chronische klachten. Wil je weten wat een fysiotherapeut voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op en maak direct een afspraak voor fysiotherapie bij TIGRA Leeuwarden.

Hoe gaat de behandeling van start bij TIGRA Leeuwarden?
Om een afspraak bij voor fysiotherapie te maken, heb je meestal geen verwijzing nodig van een huisarts, specialist, bedrijfsarts en/of psycholoog.
Je maakt eerst een afspraak voor een intake bij onze fysiotherapeut, indien mogelijk plannen we aansluitend direct een behandeling.

Eén van onze fysiotherapeuten inventariseert tijdens de intake je aanhoudende klacht(en) en je concrete hulpvraag. Daarna gaan we aan de slag! Door middel van een op maat gemaakt oefenschema, medische training, adviezen en/of behandeling helpt de fysiotherapeut je weer optimaal te functioneren en kun je je dagelijkse activiteiten, werk of sport weer op een verantwoorde manier voortzetten.
Tussentijds en achteraf evalueren wij het behandeltraject met jou.

Is voor fysiotherapie een verwijzing nodig van de (huis)arts?

Een verwijzing van de huisarts, specialist, bedrijfsarts en/of psycholoog is in de meeste gevallen niet nodig. Voor meer informatie over fysiotherapie: De Fysiotherapeut

Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie?
Afspraak maken